ادویه به انگلیسی
زنجبیل یا لویا یکی از آن موادی است که در غذاهای محلی ما رایج است. این دومین ماده مهم در تینولای مرغ به جز مرغ است و برای از بین بردن طعم ماهی تاهنگ و سایر صدف ها استفاده می شود. دو ریشه دیگر وجود دارد که در سوپرمارکت شبیه زنجبیل هستند اما کاملا زنجبیل نیستند. یکی رنگ نارنجی روشن است که کوچک و حلقه دار است و دیگری سخت است، مانند چوب، اما کم رنگ تر است. احتمالاً به گلنگال یا ادویه نگاه می کنید، نه زنجبیل! هر سه بخشی از خانواده ریزوم ها هستند که ساقه های خزنده هستند که به جای عمودی به صورت افقی رشد می کنند. این بدان معناست که اینها می توانند یک گیاه جدید تولید کنند. سیستم ریشه اگر رها شود رشد کند. این یکی از دلایلی است که رشد آن آسان است اما برداشت آن از آنجایی که زیر زمین است دشوار است. هر سه را می توان به روش های مشابه با کندن پوست و برش دادن، کوبیدن یا خرد کردن ریز قبل از افزودن به ظرف ها آماده کرد. آیا با این سه ماده آشنا هستید؟ اگر نه، شما تنها نیستید. 1 زنجبیل دارای پوست برنزه نرم است. ادویه دارای پوست نارنجی و حلقه ای است. Galangal دارای پوست زرد کم رنگ و صاف است. نگاهی سریع به بیرونی این سه ریزوم نشان می دهد که ادویه متفاوت ترین از این سه ریزوم است. پوست نارنجی روشن دارد، اندازه آن کوچک تر است و حلقه های متعدد و واضحی در طول پوست آن وجود دارد. حلقه ها در زنجبیل یا گلنگال کاملاً برجسته نیستند. زنجبیل دارای پوست نازک و برنزه ای روشن است که ریشه های چوبی گوشتی اما مرطوب را در زیر آن پنهان می کند. در همین حال، galangal دارای پوستی شبیه به زنجبیل است اما رنگ آن بسیار کم رنگ تر است. رنگ آن بیشتر به سمت سفید روشن تر از زرد روشن تر متمایل است. اگر هنوز نمی توانید تصمیم بگیرید که زنجبیل است یا گلنگال، پوست را نوازش دهید. پوست گالنگال صاف تر از زنجبیل است. 2 زنجبیل زرد است. ادویه نارنجی است. گالنگال زرد کم رنگ است. بارزترین تفاوت ادویه دو مورد دیگر رنگی است. حتی بدون بریدن ادویه، می دانید که ادویه است زیرا رنگدانه بالایی دارد. در واقع، این تنها یکی از این سه است که به رنگ نارنجی روشن است. زنجبیل وقتی برش داده می شود رنگ زرد دارد در حالی که گلنگال در مقایسه با رنگ زرد زنجبیل رنگ زرد کم رنگ تری دارد. 3 لکه ادویه. فروش عمده سماق قهوه ای زنجبیل آبدار است. گالنگال مانند چوب سخت است.
قیمت ادویه ارگانو
موسسه تحقیقات ادویه هند در Kozhikode کرالا منحصراً به انجام تحقیقات برای توسعه ده محصول ادویه مانند فلفل سیاه، هل، دارچین، میخک، گارسینیا، زنجبیل، جوز هندی، پاپریکا، ادویه و وانیل اختصاص دارد. این بزرگترین مجموعه ژرم پلاسم ادویه ها در هند است. تحقیقات مختلف انواع زیادی را به ارمغان آورده است. شیوه های کشت در هند. آنها بر پذیرش فناوری های جدید و موجود برای نیازهای جامعه کشاورز برای تولید بهتر ادویه جات نظارت می کنند. هل یک ادویه گیاهی است که نعناع، مرکبات و در عین حال بسیار معطر است. وقتی با ورزش مناسب ترکیب شود، به عنوان یک جایگزین عالی برای کاهش وزن عمل می کند. این ادویه جدا از ارائه غذاهای جهانی با طعم عالی، نقش فعالی در حفظ سلامتی ما دارد. یکی دیگر از ادویه های رایج در سراسر آسیا ادویه است. آسیایی ها به سادگی نمی توانند به هیچ غذایی بدون اشاره ادویه فکر کنند، شاید به دلیل رنگ یا فواید سلامتی آن باشد. ادویه حاوی ماده فعال کورکومین است که دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. هر دو این ادویه ها با طعم غنی خود. مزایای بالا بر آشپزخانه ما حاکم است. اما افزایش تقاضا هر روز ما را در مورد تولید و عرضه آن شگفت زده می کند. هل سبز سومین ادویه گرانقیمت جهان است که از نظر قیمت فقط وانیل و زعفران از آن پیشی گرفته اند. گواتمالا بزرگترین تولید کننده است. صادرکننده هل پس از آن هند. و واردکنندگان اصلی آنها عربستان سعودی و کویت هستند. ادویه ها را می توان به عنوان موادی با طعم قوی یا معطر که از گیاهان منشاء می گیرد، تعریف کرد که معمولاً به عنوان چاشنی استفاده می شود. هل سبز به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ادرارآور به کاهش فشار خون کمک می کند. هل سبز حاوی ترکیبات خاصی است که ممکن است با سرطان مبارزه کند و تومورها را در موش ها و لوله های آزمایش متوقف کند. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در هل سبز به محافظت از سلول ها در برابر آسیب و کاهش سرعت و جلوگیری از التهاب در بدن کمک می کند. هل سبز مشکلات گوارشی را حل می کند. نتایجی را در کاهش زخم معده در موش نشان داده است. هل سبز اغلب برای درمان بوی بد دهان استفاده می شود و به کشتن باکتری های دهان و جلوگیری از پوسیدگی کمک می کند. کرالا با 70 درصد، کارناتاکا با 20 درصد و تامیل نادو با 10 درصد تولید به بالاترین عرضه کننده هل سبز در هند تبدیل شده اند. مهمترین تامین کنندگان ادویه با کورکومین بالا در هند عبارتند از: آندرا پرادش (40%)، تامیل نادو (13%)، اوریسا (17%)، ماهاراشترا، آسام، کرالا، کارناتاکا و بنگال غربی. ادویه حاوی کورکومین با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی است. سطح هورمون مغزی BDNF را افزایش می دهد، که رشد نورون های جدید را افزایش می دهد و با فرآیندهای دژنراتیو مختلف در مغز مبارزه می کند. کورکومین اثرات مفیدی بر عوامل متعددی دارد که در بیماری قلبی نقش دارند. عملکرد اندوتلیوم را بهبود می بخشد.
مشاهده پست مشابه : نام ادویه هندی و ادویه ضد تهوع